Met de trein of bus :

Vanaf Leuven-station neemt u :

  • Bus 8 (Bertem-Bierbeek) en stapt u na ca. 10km af aan de halte "Bierbeek - Weg op Neervelp". Aan de rotonde loopt u omhoog de Opvelpsestraat in. Na 250 meter bereikt u aan de linkerzijde de Kwakkelbosstraat.
  • Bus 6 (Wijgmaal-Hoegaarden) en stapt af aan de halte "Bierbeek - Café Kwakkelheide". U loopt een 10-tal meter terug en slaat de Kwakkelbosstraat in.

 

Met de wagen :

  • Vanuit Brussel / Luchthaven Zaventem : Op de E40 Brussel-Luik neemt u afrit 23a Bierbeek. Op het einde van de afrit gaat u onder de E40 door en op het rondpunt rechtdoor. Net voor de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (richting Bierbeek). Blijf deze baan volgen, u passeert een rondpunt, tot u het centrum van Bierbeek bereikt. U gaat ter hoogte van de kerk nog steeds rechtdoor. Aan het volgende rondpunt neemt u de 1ste afslag richting Opvelp. Na 250 meter bereikt u aan de linkerkant de Kwakkelbosstraat.
  • Vanuit Luik : Op de E40 Luik-Brussel neemt u afrit 23 (Waver, Oud-Heverlee, Korbeek-Lo). op de afrit blijft u uiterst rechts, richting Bierbeek. Net voor de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (richting Bierbeek). Blijf deze baan volgen, u passeert een rondpunt, tot u het centrum van Bierbeek bereikt. U gaat ter hoogte van de kerk nog steeds rechtdoor. Aan het volgende rondpunt neemt u de 1ste afslag richting Opvelp. Na 250 meter bereikt u aan de linkerkant de Kwakkelbosstraat.

 

 

Grotere kaart weergeven